Fotografiranje za nove biometrične osebne izkaznice in druge dokumente s sistemom e-fotograf, hitro, ugodno, kvalitetno – Stična – Ivančna Gorica – Osrednje Slovenska – Dolenjska

Fotografije za osebne dokumente , biometrične osebne izkaznice , potne liste , vozniška dovoljenja , dijaške ali študentske izkaznice

Potrebujete fotografjo za osebni dokument?

Fotografiranje za dokumente  tudi za nove biometrične osebne izkaznice s sistemom e-fotograf. Elektronsko fotografijo se prek aplikacije prenese v spletno odložišče (bazo), vam pa se pošlje PDF potrdilo s kodo na mail, ali počakate 15 minut.

referenčna številjka
e-fotograf

Elektronsko fotografijo za dokumente oziroma E-fotograf potrdilo na kateri koli upravni enoti RS predložite vlogi za izdajo:

  • nove biometrične osebne izkaznice
  • potnega lista
  • vozniškega dovoljenja
  • dovoljenje za bivanje (za državljane tretjih držav).

Poleg tega potrdilo velja 1 leto.

Kako deluje e-fotograf?

S sistemom e-fotograf je omogočeno pošiljanje fotografij v elektronski obliki od fotografov prek osrednjega elektronskega odložišča fotografij na upravne enote. Osrednji sistem v odložišču preveri ustreznost fotografij. Po preverjanju bo fotografiji dodeljena unikatna referenčna številka na potrdilu, ki ga fotograf nato izda stranki, ta pa ga bo ob vložitvi vloge za izdajo osebnega dokumenta predložila na upravni enoti. Fotografija posameznika je v osrednjem elektronskem odložišču shranjena eno leto, v tem obdobju pa se lahko kadarkoli uporabi za izdelavo osebnega dokumenta. 

Potrebujete fotografjo za vašo izkaznico v fizični obliki?

Izdelamo vam fotografije za vse vrste dokumentov oziroma izkaznic:

  • kolesarske izpite
  •  dijaške in študentske izkaznice
  • obmejne prepustnice,
  • potrdila o usposobljenosti za voditelja čolna
  • fotografije za vize,…

Potrebujete fotografjo za vašo izkaznico v elektronski obliki?

Na nekaterih srednjih šolah in fakultetah ponovem zahtevajo fotografijo za dijaške in študentske izkaznice v digitalni obliki (datoteka) za katero je določeno točno število pixlov (velikost posnetka).

Potrebujete fotografjo za CV?

Stil fotografije za življenjepis oziroma prošnjo za službo prilagodimo vašim željam.

Logo-foto-mateja
FOTO MATEJA, Eyra elektraoika in fotografija d.o.o. Gabrje pri Stični 45, 1295 Ivančna Gorica
top